bus auto fiets
Menu

Locatie Heumen Noord

Heumen is een groen en landelijk dorp, ten zuiden van Nijmegen. Het dorp ligt aan de Maas, in het uiterste puntje van Gelderland en grenzend aan zowel Brabant als Limburg. De nieuwe wijk Heumen Noord is gelegen op de hoek van de Looistraat en Oude Boterdijk. 

  • Omgeving

    Ben je op zoek naar rust en ruimte voor je gezin, dan is Heumen de perfecte woonplaats. De prachtige bos- en waterrijke omgeving nodigt uit om fraaie wandel-, fiets- en skeelertochten te maken. Dit kan bijvoorbeeld bij de Overasseltse of Hatertse Vennen, in natuurreservaat Erpewaai of langs de oevers van de Maas. Door de centrale ligging ben je binnen no-time in Malden of Nijmegen. De A73 brengt je snel naar andere delen van Gelderland, Brabant en Limburg. 

  • Wat zit er in de buurt?

    Heumen is een fraai dorp met rust, ruimte en volop mogelijkheden voor kinderen om veilig te spelen en op te groeien. Je vindt er leuke winkels en horecagelegenheden, een basisschool, buitenschoolse opvang en een ruim aanbod aan (sport)verenigingen. Voor meer voorzieningen kun je terecht in het naastgelegen dorp Malden, met winkels, scholen, restaurantjes, zorgvoorzieningen en nog veel meer. Iets verderop ligt Nijmegen met al haar faciliteiten en onderwijsmogelijkheden op alle niveaus.

  • Wat doe je in jouw vrije tijd?

    Op het gebied van sport heeft Heumen genoeg te bieden. Wil je bijvoorbeeld voetballen, tennissen, paardrijden of korfballen? Dat kan bij verschillende sportverenigingen. Er is zelfs een skate/skeeler- en natuurijsvereniging. Ook het eeuwenoude schuttersgilde Sint Georgius – dat al actief was rond 1445 – mag niet in het rijtje ontbreken. De ultieme beleving krijg je als je gaat zweefvliegen vanuit Malden en in vogelvlucht de prachtige omgeving onder je voorbij ziet trekken. 

Afstand tot belangrijke punten

Hieronder staat de afstand per fiets, per openbaar vervoer en/of auto in minuten. Heumen klinkt misschien landelijk, maar ligt ook zeker centraal. Heumen ligt dicht bij de A73, waardoor je snel richting Nijmegen en Arnhem kunt.

Naar
Supermarkt 11 7 -
Malden 11 9 13
Nijmegen 35 25 50
Den Bosch - 40 -

Hotspots in de buurt van Heumen

Hatertse en Overasseltse Vennen
1

Hatertse en Overasseltse Vennen

Dit is een prachtig vennengebied van ongeveer 520 hectare! Je vindt hier ongeveer 20 vennen en schitterend rivierduin-, heide- en bosgebied. Een ideale plek om heerlijk te gaan wandelen, fietsen of hardlopen. Alleen of samen met je gezin.

Zweefvliegveld Malden
2

Zweefvliegveld Malden

Zweefvliegveld Malden ligt in de bossen tussen Nijmegen, Groesbeek en Malden. Een prachtig gebied om te wandelen en fietsen. In het naastgelegen boscafé Zweef Inn kun je genieten van een hapje en drankje terwijl je naar de opstijgende zweefvliegtuigen kijkt.

Binnenspeeltuin Pret Inn
3

Binnenspeeltuin Pret Inn

Pret Inn in Heumen is een van de leukste binnenspeeltuinen van Gelderland! Met fantastische en uitdagende attracties voor kinderen en voor de ouders een heerlijke brasserie, sfeervolle zithoek, buitenterras en mooi uitzicht over de natuur.

Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van dit project?

Blijf op de hoogte