bus auto fiets
Naar boven
Download
brochure
Blijf op
de hoogte
Menu
Download
brochure
Blijf op
de hoogte

Locatie

Heumen is een groen en landelijke gelegen dorp ten zuiden van Nijmegen. Het dorp ligt aan de Maas, in het uiterste puntje van Gelderland en grenzend aan zowel Brabant als Limburg. De nieuwe wijk Heumen Noord is gelegen op de hoek Looistraat en Oude Boterdijk. 

Vogelvlucht
Omgeving Heumen Noord (1)
Omgeving Heumen Noord Boerderij
Omgeving Heumen Noord Centrum
Omgeving Heumen Noord Koeien

Over het nieuwbouwproject

De nieuwbouwwoning wordt pas echt jouw woning als alles naar eigen wens is. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden die het beste aansluiten bij je gezinssituatie en woonwensen. Dat kan gaan om een ruimtewinnende aanbouw, een trap in de woonkamer, een dakkapel, een extra zolderkamer en nog veel meer. De mooie en rustige omgeving nodigt uit om lekker buiten te leven

 • Omgeving

  Heumen is de perfecte woonplaats als je op zoek bent naar rust en ruimte voor je gezin. De afwisselende natuur in het Rijk van Nijmegen heeft je veel te bieden. De prachtige, weidse, groene omgeving van dit pittoreske dorp nodigt uit te genieten van de mooie bos- en waterrijke natuur. Door de centrale ligging ben je vlot in Malden of Nijmegen. De A73 brengt je snel naar andere delen van Gelderland, Brabant en Limburg.

 • Wat zit er in de buurt

  Heumen is een fraai dorp met een rijke geschiedenis. Het is een fijne woonplaats als je op zoek bent naar rust en ruimte, een plek waar kinderen veilig kunnen spelen en opgroeien. Je vindt er onder andere lokale winkels en horecagelegenheden, BSO, een basisschool en een ruim aanbod aan (sport)verenigingen. Voor meer voorzieningen kan je snel en uitstekend terecht in het naastgelegen dorp Malden. Je vindt er een ruime variatie in winkels, scholen, restaurantjes, een bioscoop, een bowlingbaan, (medische) zorgvoorzieningen en nog veel meer. Nijmegen biedt veel keuze aan onderwijs op ale niveaus.

 • Wat doe je in de vrije tijd?

  Op het gebied van sport is er in en om Heumen genoeg te beleven. Wil je bijvoorbeeld voetballen, tennissen, paardrijden of korfballen? Dat kan bij verschillende sportverenigingen. Er is zelfs een skate/skeeler- en natuurijsvereniging. En ook het eeuwenoude Sint Georgiusgilde – een schuttersgilde dat al actief was rond 1445 – mag zeker niet in het rijtje ontbreken. De ultieme sportieve beleving krijg je als je gaat zweefvliegen vanuit Malden en in vogelvlucht de prachtige omgeving verkent. De prachtige bos- en waterrijke omgeving rond Heumen en in het Rijk van Nijmegen nodigen uit om vele fraaie wandel-, fiets- of zelfs skeelertochten te maken. Hiervoor ga je bijvoorbeeld naar de Overasseltse Vennen en de Hatertse Vennen. Of je vertrekt met een bootje vanuit de jachthaven om lekker te genieten op de meanderende Maas die aan Heumen grenst. Steek je de rivier over, dan kom je uit bij de Kraaijenbergse Plassen bij Cuijk. Ook de Mookerplas is bereikbaar over het water. Een aanrader voor de leukste dagjes weg. In Nijmegen – ’s lands oudste stad, op slechts 15 autominuten afstand – is veel moois te zien en leuks te beleven.

 • Meer weten?

  Heb je vragen over dit project?
  Neem vrijblijvend contact op.

  Stel een vraag
 • VOF Heumen