bus auto fiets
Menu

Over nieuwbouwproject Heumen Noord

De vrije kavels in Heumen Noord bieden je volop mogelijkheden! Je kunt je eigen woning realiseren, helemaal aansluitend bij jouw wensen en persoonlijke gezinssituatie.

Prachtig gelegen

De nieuwbouw in Heumen Noord is met oog voor detail vormgegeven. Er is veel aandacht besteed aan ruimte, kwaliteit en sfeer. Bovendien ben je verzekerd van een prachtige ligging ten opzichte van het dorp én de groene omgeving. Je woont in een rustige buurt aan de buitenrand van het dorp, met voldoende parkeergelegenheid en alle ruimte voor kinderen om vrij en veilig te spelen. 

De wijk 

De wijk is al een hele tijd in ontwikkeling, waardoor je er makkelijk doorheen kunt rijden om de fijne sfeer en de uitstraling te ervaren. Alle woningen zijn al verkocht en het grootste deel wordt al enige tijd bewoond door de nieuwe bewoners.

Kindvriendelijk 

Dicht bij huis naar school gaan: handig, veilig en vertrouwd. Heumen beschikt over een basisschool en in de nabije omgeving bieden Malden en Wijchen nog meer scholen, kinder- en buitenschoolse opvang. In de omgeving vind je een ruim aanbod aan dagelijkse voorzieningen en recreatiemogelijkheden. De ideale woonomgeving voor je gezin! 

Meer over de locatie weten?

Lees het hier!
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van dit project?

Blijf op de hoogte