bus auto fiets
Naar boven
Download
brochure
Blijf op
de hoogte
Menu
Download
brochure
Blijf op
de hoogte

Over het nieuwbouwproject

De nieuwbouwwoningen in Heumen Noord kennen vele mogelijkheden. Je vindt altijd de woning die precies aansluit bij je persoonlijke gezinssituatie. En heb je speciale woonwensen, dan denken wij graag met je mee!

De nieuwbouw in Heumen Noord is met oog voor detail vormgegeven. Er is veel aandacht besteed aan ruimte, kwaliteit en sfeer. Bovendien ben je verzekerd van een prachtige ligging ten opzichte van zowel het dorp, als de groene omgeving. Je woont in een rustige buurt aan de buitenrand van het dorp, met voldoende parkeergelegenheid en ruimte om kinderen vrij en veilig te laten spelen.

Zeer flexibele indeling

Naast de standaard uitbouwmogelijkheden zijn de woningen – afhankelijk van het type en de vorderingen tijdens het bouwproces - naar eigen wens aan te passen. Een aanbouw aan de achtergevel of alvast een fundering laten leggen? Koken aan de straatkant of aan de tuinzijde? Een trap in de woonkamer? Een dakkapel of een extra kamer op de zolder? Wij denken met je mee en adviseren je graag over de mogelijkheden die het beste aansluiten bij je gezinssituatie en woonwensen. De iPad en de Wii worden straks niet meer aangeraakt, je kinderen willen in Heumen Noord alleen nog maar buitenspelen.

Kindvriendelijk

Dichtbij huis naar school gaan: handig, veilig en vertrouwd. Heumen beschikt over een basisschool en in de nabije omgeving bieden Malden en Wijchen nog meer (middelbare) scholen, kinder- en buitenschoolse opvang. De omgeving beidt een ruim aanbod aan dagelijkse voorzieningen en recreatiemogelijkheden. De ideale woonomgeving voor je gezin!

  • Meer weten?

    Heb je vragen over dit project?
    Neem vrijblijvend contact op.

    Stel een vraag
  • VOF Heumen